Kender du en gammel garder?

Har du kontakt til andre gamle gardere, så husk at fortælle dem om foreningen Gammel Garder og hjemmesiden her!

 

 

Medlemmer af Gammel Garder

For at åbne medlemslisten skal du bruge kodeordet "gammelgarder". Der er lagt kodeord på medlemslisten for at Goggle ikke skal kunne læse listen.

Klik her for at åbne medlemslisten (i PDF)

Hvis du vil åbne medlemslisten (i PDF) i et andet vindue, så klik med højre mussetast på ovenstående link og vælg <Åben i Nyt Vindue>

Foreningens interne medlemsliste bliver opdateret, så snart du indmelder dig eller sender rettelser. Den publicerede medlemsliste, som du ser ovenstående, bliver opdateret ca. en gang om måneden, eller når der er mange ændringer. I nederste venstre hjørne på den publicerede medlemsliste, kan de se hvor den sidst er opdateret.

Medlemslisten er stor, men vi er også næsten 300 medlemmer. Men vi vil gerne være endnu flere så læs videre nedenstående!

Opbygning og vedligehold af medlemsliste

Jo flere medlemmer vi er i foreningen, jo større sandsynlighed for at du møder "dine" gamle garder venner til det næste arrangement.

Så hvis du møder en gammel garder, så lad ham eller hende høre om foreningen og henvis dem til denne hjemmeside.

Men foreningen er ikke bedre end vores medlemsliste!

Det er derfor vigtigt at du, hvis dine egne oplysninger ikke er korrekte, kontakter gammelgarder@hotmail.com med rettelserne. Alternativt kan du benytte "Bliv Medlem" formularen, da den er med til at du husker så mange af oplysningerne som muligt.

Hvis du ser andres oplysninger der ikke er korrekte, så tag fat i vedkommende, og bed dem om at sende de korrekt oplysninger som nævnt ovenstående.

Tak for hjælpen!

Hjemmesiden administreres af Morten Bo Hansen - gammelgarder@hotmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net
"));